Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

Nu in de bus: de voorjaarseditie 2020

Home »  Geen categorie »  Nu in de bus: de voorjaarseditie 2020

Nu in de bus: de voorjaarseditie 2020

25 mei, 2020

Het moge dan nare en rare tijden zijn, De Noordwester blijft (ver)schijnen. Ook nu. Door de omstandigheden hebben we een paar weken vertraging opgelopen, maar dankzij keihard werken ligt hij er toch weer: de voorjaarseditie 2020!

Afgelopen week is hij weer bezorgd in Ondiep en Pijlsweerd en we hopen met onze berichten voor, door en over de mensen uit de buurt, een extra zonnestraaltje te zijn. We hebben weer ons best gedaan om weer leuke verhalen uit de buurt te verzamelen. Zo geeft D66-raadslid haar visie op de toekomst van het Daalsepark, geven we een overzicht van alle reacties op ons artikel over de geplande bebouwing op de parkeerplaats aan de Oudenoord (hier kun je alle reacties lezen) en onthult JanIsDeMan nog meer kleur in Noordwest.

Jos van Sambeek duidt weer een foto uit de oude doos en in Noordwest Thuis Best vertelt Coby Stiesri waarom veel meer buurtbewoners naar buurthuis De Uithoek zouden moeten komen. Al was het maar om een van haar recepten te komen proeven die vanaf nu ook in onze krant te vinden zijn! Verder vertellen Bart en Annelouc over hun avonturen met Turbo Ted, en laat Leon Sibum meer van zijn talent horen.