Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

Kerst in het Julianapark 2020 gaat niet door

Home »  Geen categorie »  Kerst in het Julianapark 2020 gaat niet door

Kerst in het Julianapark 2020 gaat niet door

25 mei, 2020

Kerst in het Julianapark 2020 gaat helaas niet door. Dat heeft de organisatie bekend gemaakt, ondanks dat het nog er vroeg in het jaar is. “We hebben dit besluit met pijn in ons hart genomen, maar hopen dat we op deze manier ons steentje kunnen bijdragen aan de gezondheid in onze wijk. We gaan ons voorbereiden op de editie van 2021 – en wellicht dat we rond de kerstdagen dit jaar toch even om de hoek komen kijken.”

1,5 meter

De 1,5 meter-maatregelen die de komende maanden het leven nog wel zullen beheersen, maken de voorbereiding en de organisatie van het evenement erg lastig wanneer dit op 1,5 meter afstand moeten worden georganiseerd. “Gezondheid en veiligheid voor zowel onze vrijwilligers als onze bezoekers staan voorop.”

“Voor een brainstorm over thema’s en karakters, over verhaallijnen en plots wil je bij elkaar aan tafel zitten. Vergaderen over planningen, catering en andere praktische zaken kan online ook al is dat natuurlijk niet ideaal. Maar, een auditie doen en repeteren moet in één ruimte. Net als de wandeling die je als publiek door het park maakt. Waarbij je dicht op elkaar staat om de mooie scenes goed te kunnen zien. Dit doe je samen, met en bij elkaar.”