Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

Napoleonoverleg: woensdag 12 september

Home »  Geen categorie »  Napoleonoverleg: woensdag 12 september

Napoleonoverleg: woensdag 12 september

10 september, 2018

Woensdag 18 september komen bewoners en andere betrokkenen weer bij elkaar voor het Napoleonoverleg. Deze keer zijn we te gast bij de Speelboom, op Hortensiastraat 4. Het begint om 19:30 en duurt tot 21:30, waarna er gelegenheid is om nog iets met elkaar te drinken. Je hoeft je niet aan te melden, je kunt gewoon binnenlopen.

Deze keer horen we van SKONK meer over het gebruik van het Spoorzone-terrein, beantwoordt Angela Ambagtsheer vragen over het beleid voor betaald parkeren, en presenteert Eric Hol de uitkomsten van de buurtanalyse. Zie bijlagen voor meer details, en voor het verslag van het overleg op 30 mei.

Heb je een punt of een pitch voor de agenda? We horen het graag! Iedereen kan punten aandragen voor het Napoleon-overleg: ondernemers, vrijwilligers, professionals en bewoners. Je kunt hier ook een idee pitchen en zo in contact komen met mensen die hetzelfde willen. Wil je bijvoorbeeld een avond organiseren om boeken te ruilen? Of droom je van een poedelbadje voor peuters en zou je dit met anderen wel eens verder willen onderzoeken? Alles kun je pitchen. Mail je punt of pitch met een korte toelichting aan napoleonoverleg@gmail.com, dan zetten wij het op de agenda.

Lees hier het verslag van het vorige Napoleonoverleg.

En hier vindt u de agenda.