Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

Buurtoverleg Pijlsweerd: dinsdag 18 september

Home »  Geen categorie »  Buurtoverleg Pijlsweerd: dinsdag 18 september

Buurtoverleg Pijlsweerd: dinsdag 18 september

10 september, 2018

Dinsdag 18 september komen bewoners en andere betrokkenen weer bij elkaar voor het Buurtoverleg Pijlsweerd. Deze keer vindt het overleg plaats in LOU Oudenoord 330 (Concordiagebouw, voorheen Hogeschool Utrecht) en vangt aan om 20.00 uur.

Tijdens deze bijeenkomst komt onder meer de herinrichting van de Kaatstraat aan de orde: de andere helft van de Kaatstraat moet nog worden ingericht, hoe wordt Zijdebalen ontsloten en we horen over de laatste ontwikkelingen m.b.t. de Votulastroute in combinatie met de diverse verkeerstromen door Pijlsweerd. Aanwezig voor uitleg en vragen is Leon Peters verkeerskundige van de gemeente.

Daarnaasten willen we de bijeenkomst ‘Het begint bij de buurt’ voorbereiden: de Wijkraad wil n.a.v. de wijkraadpleging met bewoners in gesprek om voor Pijlsweerd nader te bepalen welke ontwikkelingen er zijn en wat de wensen zijn van bewoners t.a.v. de ontwikkelingsrichting. Hiervoor worden mensen gezocht om vooraf mee te denken.

Verder is ook deze keer weer de wijkagent aanwezig om signalen uit de buurt te vernemen en vragen kunnen worden gesteld over veiligheid en leefbaarheid in Pijlsweerd.

Lees hier het verslag van het vorige Buurtoverleg.

En hier vindt u de agenda.