Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

Win je winkeltje voor een maand

Home »  Geen categorie »  Win je winkeltje voor een maand

Win je winkeltje voor een maand

12 september, 2018

Ter ere van het 1-jarig bestaan schrijft de Winkel vol winkeltjes een bijzondere prijsvraag uit.

Op zaterdag 6 oktober bestaat de Winkel vol winkeltjes op de Amsterdamsestraatweg 271 in Utrecht 1 jaar. Ter ere van dit jubileum biedt de conceptstore een podium aan creativiteit. In de aanloop naar het jubileum ontwikkelde de Winkel vol winkeltjes een wedstrijd waarin op zoek wordt gegaan naar creatief talent en waarin iedereen met een goed idee –  jong of oud, professional of hobbyist –  mee kan doen en kans maakt op een maand lang een eigen winkeltje in een van de unieke ladderkasten in de winkel op de Amsterdamsestraatweg

Win een winkeltje in de Winkel vol winkeltjes

Hoe doe je mee? Stuur een mail naar win@winkelvolwinkeltjes.nl en ontvang een wedstrijdformulier met nadere uitleg. Daarna is het helemaal aan jou: knip, plak, teken, schilder of maak een filmpje van jouw droomwinkeltje met je eigen originele producten en grijp je kans om deze aan het grote publiek te tonen. Inleveren kan tot en met dinsdag 2 oktober 2018. De winnaar, die daarna een plek in de winkel mag gaan inrichten, wordt bekend gemaakt op zaterdag 6 oktober 2018.

Shop-in-shop met uitstraling

Winkel vol winkeltjes in Utrecht is een unieke verzamelplaats waar ondernemers, start-ups en webshops een stukje van de winkel kunnen huren om zelf hun eigen winkeltje te kunnen inrichten. Bij Winkel vol winkeltjes koop je producten van ontwerpers en kleine merken, veelal handgemaakt en van Nederlandse bodem. Zo vind je er bijvoorbeeld kinderkleding en -cadeaus, tassen, woonaccessoires, sieraden, en stationary producten.

Krachten bundelen

De eigenares van de Winkel vol winkeltjes, Sylvia ten Brink, is een creatieve ondernemer die jarenlang werkzaam is geweest als concept designer bij verschillende grote retailbedrijven. “Met de Winkel vol winkeltjes wil ik samen met creatieve ondernemers de krachten bundelen in een winkel waar mensen kennis kunnen maken met de vele mooie creatieve bedrijven die ons land rijk is”, aldus Sylvia ten Brink, “mijn droom was om dit in mijn eigen buurt te kunnen doen en ik ben trots om inmiddels alweer een jaar in dit mooie stukje van de stad te mogen werken.”