Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

De Ondiepse Kanaries vliegen door de tijd

Home »  Geen categorie »  De Ondiepse Kanaries vliegen door de tijd

De Ondiepse Kanaries vliegen door de tijd

6 november, 2017

UTRECHT – Op 18 november presenteren de Ondiepse Kanaries de voorstelling ‘De Ondiepse Kanaries vliegen door de tijd’ in Zimihc Theater Zuilen. Het koor neemt het publiek mee op een muzikale reis door de tijd van 1940 tot nu. De Ondiepse Kanaries zingen toppers van toen, vrolijke meezingers, gevoelige ballads en bekende hits in een Nederlands jasje.

De Ondiepse Kanaries zijn een gemengd koor uit de wijk Ondiep. Het koor is opgericht in oktober 2014 en komt voort uit de ‘Volksopera Ondiep’. Iedere maandagavond repeteren ze in de Rietendakschool onder leiding van dirigente Tabitha Bolwijn. Het repertoire bestaat uit Nederlands- en Engelstalige muziek in de genres kleinkunst en pop en de Ondiepse Kanaries zingen op lokale festivals, zoals het Festival van het Nederlandse Lied en het ZON Festival.

Op zaterdag 18 november vliegen de Ondiepse Kanaries om 15.00 en om 20.00 uur door de tijd in Zimihc Theater Zuilen, Vorstelijk Complex. Op het programma staan liedjes van onder meer Drs. P, Ray Charles, ABBA en Annie M.G. Schmidt. Kaartjes kosten € 7,– en zijn verkrijgbaar via www.zimihc.nl en via de koorleden. Kijk voor meer info op: www.ondiepsekanaries.nl.