Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

UCK Open Podium: Spetters op de planken

Home »  Geen categorie »  UCK Open Podium: Spetters op de planken

UCK Open Podium: Spetters op de planken

27 november, 2017

Het Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK) organiseert tijdens Culturele Zondag Nieuwjaarsduik op 14 januari een open podium. Iedereen tussen de 12 en 25 jaar die graag (alleen of samen) op het podium staat kan zich opgeven voor UCK Open Podium: Spetters op de planken. 

Het UCK Open Podium is voor jongeren, tussen de 12 en 25 jaar, die een plek zoeken om hun talent te laten zien. Maar ook voor potentiële deelnemers van de Kunstbende Utrecht om een keertje te oefenen voordat ze meedoen met de voorrondes. Dans, muziek, taal, theater, expo, film, fashion… er is geen water te diep voor het UCK Open Podium: Spetters op de planken! Alles kan en alles mag.

Van 13.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom bij het UCK voor een middag vol acts van jonge podiumtalenten of om zelf op de planken te gaan staan. Ook zitten er deskundigen in het publiek die deelnemers van het UCK Open Podium na afloop (persoonlijke) feedback kunnen geven en is er de mogelijkheid om een korte workshop volgen op het gebied van o.a. podiumperformances, expo en 3D printing.

Eventuele deelnemers voor het Open Podium van het UCK kunnen zich nu aanmelden via de website. Enige voorwaarde: de act mag max. 5 minuten duren en de deelnemers worden door het UCK ingedeeld! De deadline voor het aanmelden is 15 december.

Aanmelden kan via uck.nl/uckopenpodium2018. Meer informatie: www.uck.nl.