Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

Nieuwe Vintage en Design Woonwinkel in Pijlsweerd

Home »  Geen categorie »  Nieuwe Vintage en Design Woonwinkel in Pijlsweerd

Nieuwe Vintage en Design Woonwinkel in Pijlsweerd

26 oktober, 2023

NOORDSE PARKLAAN – In het voormalige schoolgebouw van X11 op Noordse Parklaan 4 openen Tierelantijdjes, BinnenZinnig en Vintage Revival op 11 november een waar Vintagewalhalla. Een prachtige aanvulling van het winkelbestand in Utrecht en zeker in Pijlsweerd.

Deze gehele benedenverdieping staat vol met gerestaureerde, gestoffeerde of geupcyclede kwaliteitsmeubelen van de jaren ’50 tot nu. Het is een snoepwinkel voor liefhebbers van unieke, stijlvolle inrichting en tijdloze vintageschatten. Met een brede selectie meubels, verlichting, decoratie en nog veel meer, is deze winkel de perfecte bestemming voor iedereen die zijn of haar huis wil verfraaien met karakter en persoonlijkheid. De winkel is een bibliotheek aan meubels met een verhaal.

Hans en Suus van Tierelantijdjes, Birgitte van BinnenZinnig en Laura van Vintage Revival, zijn enthousiast om hun passie voor interieurontwerp en hun schat aan kennis op het gebied van restaureren van vintage en design te delen. Wat nieuw is, is meubels coaten met een speciale coating van gerecyclede materialen, zoals kurk, leer, oude jeans en ook metalen.

Hans, Suus, Birgitte en Laura kijken ernaar uit om alle inwoners van Utrecht te verwelkomen op deze feestelijke dag. De opening van de nieuwe woonwinkel belooft niet alleen een unieke shoppingervaring, maar ook een kans om de schoonheid van vintage en design te omarmen.