Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

Kleurrijk Ondiep Volleybalclub zoekt leden

Home »  Geen categorie »  Kleurrijk Ondiep Volleybalclub zoekt leden

Kleurrijk Ondiep Volleybalclub zoekt leden

28 januari, 2020

Toen Ramazan Kilic een aantal jaar geleden begon met het organiseren van activiteiten voor Turkse mannen, merkte hij al snel dat er behoefte was aan volleybal onder de deelnemers. Zodoende ontstond er een team dat op vrijdagavonden recreatief volleybal speelde.

In begin was er veel interesse maar na een paar jaar nam dit af en liep het aantal deelnemers terug. Kilic: “Wij hadden destijds een Turkse naam aan deze club gegeven omdat er alleen maar Turkse mannen deelnamen. Omdat we het tij willen keren en willen benadrukken dat bij ons iedereen welkom is, hebben we de club een andere naam gegeven: Kleurrijk Ondiep Volleybalclub. We hebben nu zelfs een deelnemer uit Rusland.”

En deze club zoekt dus leden. “Het is een recreanten volleybalclub. Als u niet meer mee kunt draaien met de jongeren kunt u bij ons terecht. Wij spelen een keer per week op vrijdagavond tussen 20.00 – 22.00 uur. Om mee te doen kunt u zich op de speelavond voor aanvang melden, aanbetalen en gelijk meedoen. Wij hebben nog plaats voor enkele spelers dus kom snel langs of maak een afspraak. Wij zien graag spelers uit Ondiep, maar spelers uit andere wijken zijn ook welkom.

Neem voor meer informatie contact op met Ramazan Kilic via telefoon 06-42160887 of via Twitter: GroepTurks