Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

Het Huis breidt Makersdag uit met publieksavonden: Spoormakers Festival

Home »  Geen categorie »  Het Huis breidt Makersdag uit met publieksavonden: Spoormakers Festival

Het Huis breidt Makersdag uit met publieksavonden: Spoormakers Festival

28 januari, 2019

Op maandag 11 februari is de nieuwe generatie podiumkunstenaars te zien in Het Huis Utrecht op de Boorstraat in Pijlsweerd. Van 09.30 tot 17.00 uur kan het publiek kennis maken met jonge, veelbelovende podiumkunstenaars. Deze vijfde editie van de jaarlijkse Makersdag, bedoelt voor voornamelijk professionals, wordt dit jaar uitgebreid met twee avonden speciaal voor publiek. 

Makersdag: één dag tien talenten
Van autobiografisch docutheater tot opzwepende urban dans en van mysterieus beeldend theater tot scenografie installaties, via drie verschillende routes ziet het publiek nieuwe voorstellingen, work-in-progress en performance-installaties van o.a. Abhishek ThaparTeddy’s Last RideNoah Voelker en Timo Tembuyser.

Spoormakers Festival
Voor het eerst koppelt Het Huis Utrecht dit jaar twee publieksavonden aan de Makersdag. Onder de titel Spoormakers is de uitgekiende selectie van de Makersdag ook op dinsdag 12 en woensdag 13 februari te zien, aangevuld door twee muzikale acts die het festival tot een swingend geheel maken!
 
Meer informatie over Spoormakers Festival en Makersdag 2019 en kaartverkoop via hethuisutrecht.nl

Het Huis Utrecht is gevestigd in de Utrechtse wijk Pijlsweerd en biedt ruimte voor de ontwikkeling van (jonge) theatermakers. Met programmering, activiteiten en ontmoetingen brengt Het Huis Utrecht maatschappelijke vraagstukken en kunst nader tot elkaar.