Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

Eet Mee doet mee aan Sint Maarten Utrecht

Home »  Geen categorie »  Eet Mee doet mee aan Sint Maarten Utrecht

Eet Mee doet mee aan Sint Maarten Utrecht

14 oktober, 2021

Eet Mee doet dit jaar mee aan het programma van Sint Maarten Utrecht. In de Sint Maartensweek van 3 t/m 11 november viert de stad Utrecht het ‘Feest van delen’. Tijdens deze week vinden er door heel Utrecht verschillende activiteiten plaats. Via Eet Mee kunnen Utrechters hun stadsgenoten leren kennen en samen een maaltijd delen. Daarmee sluit Eet Mee prachtig aan bij de deeltraditie van Sint Maarten.

Samen tafelen en met elkaar praten over de universele thema’s waar het Sint Maarten feest om draait: verbinding en solidariteit. Nodig mensen uit voor een etentje bij jou thuis, schuif bij iemand aan, of eet samen via videoverbinding. Eet Mee zorgt voor de match.

Meer informatie en aanmelden

Meld je aan via Eetmee.nl. Maak eenvoudig je eigen profiel aan in de applicatie en geef je voorkeuren aan. Dan rolt vanzelf je uitnodiging of je mogelijke gastenlijst in je mailbox. Aanmelden kan tot en met 31 oktober. 

Over Eet Mee

Eet Mee is een landelijk platform voor mensen die graag anderen ontmoeten, houden van een goed gesprek en het leuk vinden om samen thuis te eten. Tijdens de (video-) etentjes loop je een verrassende mix van mensen tegen het lijf. Stellen, alleengaanden, ouderen, vluchtelingen of gezinnen. Al ruim twaalf jaar brengt Eet Mee mensen samen aan de keukentafel voor een goed gesprek.  Zo ontstonden er al meer dan 12.000 matches.