Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

De zevende editie van Kerst in het Julianapark

Home »  Geen categorie »  De zevende editie van Kerst in het Julianapark

De zevende editie van Kerst in het Julianapark

20 oktober, 2022

Na twee jaar is het dit jaar gelukkig weer mogelijk om Kerst in het Julianapark te organiseren. Op za 17 en zo 18 december is het zo ver. De voorbereidingen voor de 7e editie zijn begonnen en de organisatie kan hulp uit de buurt goed gebruiken.

Verbinding in de wijk

Kerst in het Julianapark is een theatrale wandeling door het Julianapark, een zeer mooi aangelegd park in de wijk Zuilen, met als rode draad het kerstverhaal. Belangrijkste doelstelling van het project is om bij te dragen aan een gevoel van verbinding en gemeenschap in de wijk door en met een zo breed en divers mogelijke groep bewoners. Kerst in het Julianapark is een initiatief van en wordt gedragen door bewoners uit Zuilen en omstreken.

Vrijwilligers gezocht!

Om het feest tot een succes te maken zijn we afhankelijk van vrijwilligers met diverse talenten, zowel  voor als achter de schermen, in de voorbereiding of op de dagen zelf: regelaar, sjouwer, creatieveling, gouden keeltje, flyeraar, gastvrouw, gastheer, publieksbegeleider, techneut, opbouwer, acteur, cateringtalent, kok, fotograaf, kappers en visagisten. Uiteraard zijn we ook op zoek naar een aantal setjes ‘Jozef, Maria en Jezus’. Dus ben je net bevallen van een mooi jongetje of meisje? Geef je op en laat je verwonderen!  

Meld je aan!

Mocht je interesse hebben om dit mooie project te ondersteunen zowel als vrijwilliger, donateur of ondernemer, neem vrijblijvend contact op met info@kerstinhetjulianapark.nl of ga voor meer informatie naar onze website: https://www.kerstinhetjulianapark.nl/

Volg ons ook op social media: www.facebook.com/kerstinhetjulianapark www.instagram.com/kerstinhetjulianapark/

Kaartverkoop

In november zullen we in onze website en sociale media informeren wanneer de kaartverkoop begint.