Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

De Buurtcamping: Voel je vrij, doe het samen!

Home »  Geen categorie »  De Buurtcamping: Voel je vrij, doe het samen!

De Buurtcamping: Voel je vrij, doe het samen!

20 juni, 2019

De Buurtcamping Utrecht bestaat vijf jaar. Onder het motto ‘Voel je vrij, doe het samen’, worden dit jaar van 19 t/m 21 juli 2019 zes verschillende parken in de stad omgetoverd tot een echte camping; met een veld vol met kleurige tenten, een programma met sport, spel, kunst en cultuur en drie dagen met volop ruimte voor ontmoeting.

Om deze vijfde editie te vieren, pakt de organisatie flink uit. Hartje zomer strijkt in zes parken in Utrecht een Buurtcamping neer. Een heerlijk vakantiegevoel gewoon om de hoek, georganiseerd door bewoners voor de buurt.

Stichting de Buurtcamping wil op deze manier bewoners uitnodigen om hun eigen buurt en alle buren beter te leren kennen. Iedereen kan op zijn manier meedoen en zo de fantastische vrijheid van vakantie ervaren, ook als je op de kleintjes moet letten. Zo kunnen we samen zorgen voor een fijne en veilige leefomgeving en een trotse buurt!

Meedoen? Kijk dan op www.debuurtcamping.nl/utrecht en meld je aan als vrijwilliger, reserveer een campingplek of doneer! Meemaken? Bezoek de Buurtcamping op 19, 20 of 21 juli bij jou in de buurt!.