Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

Buurtoverleg Pijlsweerd in teken gemeenteraadsverkiezingen

Home »  Geen categorie »  Buurtoverleg Pijlsweerd in teken gemeenteraadsverkiezingen

Buurtoverleg Pijlsweerd in teken gemeenteraadsverkiezingen

10 februari, 2022

Buurtoverleg Pijlsweerd staat op dinsdag 22 februari in het teken van de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen. Aanwezig zijn vijf kandidaat-gemeenteraadsleden van Groenlinks, VVD, Partij voor de Dieren, Christen Unie en Student en Starter.

De bijeenkomst voor bewoners uit en betrokkenen bij de wijk Pijlsweerd is zoals gewoonlijk in Ekko op de Bemuurde Weerd WZ en begint om 20:00 uur. Gezien de coronamaatregelen mag Ekko slechts een beperkt aantal personen binnenlaten in de grote zaal. Het wordt door de organisatie op prijs gesteld dat er wel bewoners live aanwezig zijn.

Ben je bewoner of betrokkene, en wilt je fysiek aanwezig zijn, meld je dan aan door een mail te sturen aan: robsteinebach@mekaarutrecht.nl ovv Buurtoverleg Pijlsweerd 22 februari AANWEZIG

Het is ook mogelijk het buurtoverleg online bij te wonen en vragen te stellen aan de aanwezige kandidaat- gemeenteraadsleden. Stuur ook hiervoor een mail naar robsteinebach@mekaarutrecht.nl ovv BUURTOVERLEG ZOOMLINK. De organisatie zorgt er dan voor dat u een link en een wachtwoord ontvangt.

Wat: Buurtoverleg Pijlsweerd

Wanneer: 22 Februari 2022

Hoe laat: 20:00 – 22:00 uur

Waar: EKKO, Bemuurde Weerd WZ 3 of via online Zoom 

De agenda vindt u hier

De notulen van de vorige vergadering hier

En het buurtperspectief Pijlsweerd hier