Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

Buurtoverleg Pijlsweerd: 26 november

Home »  Geen categorie »  Buurtoverleg Pijlsweerd: 26 november

Buurtoverleg Pijlsweerd: 26 november

19 november, 2019

Op 26 november om 20 uur vindt er weer een Buurtoverleg Pijlsweerd plaats in LOU Oudenoord/cafe Karibu aan de Oudenoord 330. Op de agenda onder meer (hopelijk) nieuws over de verkeersstudie Noordwest en de ontwikkelingen m.b.t. de Oudenoord / Kaatstraat.

Voor wat betreft de verkeersstudie hebben we goede hoop dat de gemeente komende week met informatie naar buiten komt. Dan zal er in het buurtoverleg aandacht voor zijn. Lees hier de agenda en het verslag van de vorige bijeenkomst.

Verder wordt De Noordwester deze week bij iedereen in Pijlsweerd en Ondiep bezorgd. Op de voor en achterkant staan foto’s van een plek dat nu nog ingericht is als parkeerplaats, waar plannen voor zijn om te bebouwen en een foto van hoe het er hier uit zou kunnen zien wanneer je de plek vergroend. Wat vinden bewoners van Pijlsweerd hier eigenlijk van? Laat het weten op de facebookpagina van De Noordwester, buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd en geef je mening!

Het buurtoverleg wordt door bewoners georganiseerd om het mogelijk te maken in gesprek te gaan met de wijkagent, medewerkers en bestuurders van de gemeente Utrecht en initiatiefnemers uit Pijlsweerd. Iedereen uit de buurt is welkom. Deel dit bericht dan ook…