Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

Buurtoverleg Pijlsweerd: 3 maart in EKKO

Home »  Geen categorie »  Buurtoverleg Pijlsweerd: 3 maart in EKKO

Buurtoverleg Pijlsweerd: 3 maart in EKKO

20 februari, 2020

Op 3 maart om 20 uur vindt er weer een Buurtoverleg Pijlsweerd plaats. Ditmaal weer in EKKO aan de Bemuurde Weerd Westzijde. Buurtbewoners uit Pijlsweerd zijn van harte welkom. Lees hier de agenda en het verslag van de vorige bijeenkomst.

De gemeente Utrecht heeft net voor de kerstperiode de verkeersstudie Noordwest naar buiten gebracht. Vanuit de Verkeerswerkgroep Pijlsweerd wordt een toelichting gegeven. https://www.utrecht.nl/wonen-en-leven/verkeer/verkeersprojecten/verkeersonderzoek/

Herbert Tiemens beleidsadviseur fiets komt vertellen waar de fietsroutes komen en de plannen voor een mogelijke brug bij de Weerdsluis.

Tijdens het buurtoverleg kunt u kennismaken met de nieuwe wijkadviseur, die tevens zal zorgen dat u alle ins en outs verneemt van het nieuwe platform Noordwest. 

Het buurtoverleg wordt door bewoners georganiseerd om het mogelijk te maken in gesprek te gaan met de wijkagent, medewerkers en bestuurders van de gemeente Utrecht en initiatiefnemers uit Pijlsweerd. Iedereen uit de buurt is welkom. Deel dit bericht dan ook…

foto: Aad van Vliet