Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

Buurtoverleg Pijlsweerd: 17 september

Home »  Geen categorie »  Buurtoverleg Pijlsweerd: 17 september

Buurtoverleg Pijlsweerd: 17 september

10 september, 2019

Op 17 september om 20 uur vindt er weer een Buurtoverleg Pijlsweerd plaats in LOU Oudenoord/cafe Karibu aan de Oudenoord 330. Aanwezig zijn o.a. de programmamanager stedelijke netwerken; Daniel Reuling programmamanager stedelijke netwerken, i.v.m. de Oudenoord en de Votulast Route. Lees hier de agenda en het verslag van 4 juni.

Bijgevoegd treft u ook aan het actieprogramma ‘Samen stad maken op de Utrechtse manier’. Dit actieprogramma wordt mogelijk toegelicht door iemand van de gemeente. Verder wordt er gepraat over onder meer: Veiligheid in Pijlsweerd (wijkagenten zijn aanwezig), de ontwikkelingen op Speeltuin De Kameleon, Stand van zaken omtrent het Daalsepark, de Buurtagenda Pijlsweerd, ontwikkelingen met betrekking tot de nieuwe locatie van het Buurtoverleg en vragen en signalen over de openbare ruimte.

Het buurtoverleg wordt door bewoners georganiseerd om het mogelijk te maken in gesprek te gaan met de wijkagent, medewerkers en bestuurders van de gemeente Utrecht en initiatiefnemers uit Pijlsweerd. Iedereen uit de buurt is welkom. Deel dit bericht dan ook…