Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

Burenhulp Ondiep

Home »  Geen categorie »  Burenhulp Ondiep

Burenhulp Ondiep

15 maart, 2022

Pijlsweerd is een mooie wijk. Van oudsher kennen we elkaar en weten we elkaar te vinden als iemand hulp nodig heeft. De laatste jaren is dat netwerk veranderd, door allerlei ontwikkelingen is een deel van de oude bewoners vertrokken en is er een behoorlijke instroom geweest van nieuwe bewoners, o.a. door de nieuwbouw op Zijdebalen. We weten  soms niet meer van elkaar wie je kunt vragen als het even niet meer zelf lukt.

Vaak zijn veel buurtgenoten bereid een ander te helpen, als ze weten dat er een hulpvraag is. Daarom willen bewoners uit Pijlsweerd en Ondiep een burenhulpgroep opzetten, waarin buren die een hulpvraag hebben, verbonden kunnen worden aan een buur die wil helpen.

Het kan hierbij gaan om praktische hulp: een boodschap doen, een lampje ophangen of computerhulp. Maar het kan ook gaan om een maatje om mee te gaan wandelen, koffie te drinken of een andere activiteit mee te ondernemen.

Vind je het leuk om mee te helpen deze burenhulpgroep op te zetten, of je aan te melden als helpende buur? Meld je dan aan bij Tamara Erkelens 06 39563944 of een mail naar terkelens@dock.nl