Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

Aan alle wijkgenoten met behoefte aan een goed gesprek

Home »  Geen categorie »  Aan alle wijkgenoten met behoefte aan een goed gesprek

Aan alle wijkgenoten met behoefte aan een goed gesprek

19 april, 2023

Graag stel ik mij aan jullie voor, mijn naam is Solveig de Sonnaville. Sinds kort ben ik contactpersoon voor Noordwest vanuit Zin in Utrecht, centrum voor levensvragen. Dit betekent dat ik (kosteloos) beschikbaar ben voor een goed gesprek wanneer je iets moeilijks of heftigs hebt meegemaakt, ook als dit al langer geleden is. Ook ben ik er voor mensen die rondlopen met vragen over het leven, ethiek of spiritualiteit. 

Tijdens mijn zesjarige studie humanistiek ben ik opgeleid tot geestelijk verzorger, zodat ik mensen kan ondersteunen die met dit soort dingen te maken krijgen. Ik luister met aandacht naar jouw verhaal en probeer je in de eerste plaats te begrijpen. Ik werk niet vanuit een bepaalde religie of levensbeschouwing. In het gesprek staan jouw eigen vragen, ervaringen en gedachten centraal. Ik help je deze te verduidelijken en te onderzoeken om zo te ontdekken wat jou richting steun en inspiratie geeft. Mijn ervaring is dat alleen het delen van je verhaal vaak al enorm op kan luchten. Dus wees welkom!

Je kunt me bellen op 06 1744 3424 of mailen naar solveig@zininutrecht.nu. Twijfel je? Bel of mail gerust even om te overleggen. Naast geestelijke zorg biedt Zin in Utrecht ook andere dingen aan rondom zingeving, zoals gespreksmaatjes en gespreksgroepen voor ouderen. Kijk op www.zininutrecht.nu voor meer informatie en het volledige aanbod. Ik hoop dat je me weet te vinden als ik iets voor je kan betekenen!