Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

Word jij de nieuwe bezorger van 5 Utrechtse wijkkranten?

Home »  Geen categorie »  Word jij de nieuwe bezorger van 5 Utrechtse wijkkranten?

Word jij de nieuwe bezorger van 5 Utrechtse wijkkranten?

24 mei, 2024

Onze trouwe en gewaardeerde bezorger Guus Touker gaat eind 2024 met verdiend pensioen. Naast De Noordwester bezorgt hij al tientallen jaren ook de Binnenstadskrant, Dreefnieuws, de Oostkrant en Zo is Zuilen. Vijf wijkkranten die met liefde door en voor bewoners worden gemaakt en met evenveel toewijding in hun wijken huis-aan-huis moeten worden bezorgd.

Met ingang van 1 januari 2025 zoeken wij daarom een COÖRDINATOR / BEZORGER

De nieuwe bezorger wordt verantwoordelijk voor (de organisatie van) de bezorging van de buurtkranten die ieder 4 keer per jaar verschijnen (Dreefnieuws zelfs 5 keer) in een totale oplage van 57.400 stuks (240.000 per jaar!)

De bezorger kan het werk zelf doen, maar ook anderen inhuren. Per jaar is daarvoor een budget van 26.300 euro (incl. btw) beschikbaar. Dat is ruim 9 cent per krant. Met een geschatte inzet van 1200 tot 1400 uur per jaar, komt dat neer op zo’n 18 euro bruto per uur.

De kranten verschijnen niet allemaal tegelijk. We vragen wel dat elke krant binnen een week na aflevering door de drukker in de betreffende wijken/buurten is bezorgd.

Heb je belangstelling? Reageer dan voor 1 juli via: vacature@oostkrant.com

Nadere informatie: Puck ’t Hart, tel. (030) 232 85 38