Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

Kerst in het Julianapark bestaat 5 jaar!

Home »  Geen categorie »  Kerst in het Julianapark bestaat 5 jaar!

Kerst in het Julianapark bestaat 5 jaar!

8 oktober, 2018

De voorbereidingen voor de vijfde editie van Kerst in het Julianapark zijn al weer begonnen. Dit jaar wordt het Julianapark op zaterdag 15 en zondag 16 december omgetoverd tot een prachtig openluchttheater. Een speciale editie want al vijf jaar een Zuilens kerstfeest is reden voor een feestje! Kerst in het Julianapark is een initiatief van en wordt gedragen door bewoners uit Zuilen en omstreken.

Vrijwilligers gezocht!

De voorbereidingen zijn inmiddels begonnen en de werving van de ruim 250 vrijwilligers is in volle gang. Vrijwilligers voor en achter de schermen, zowel in de voorbereiding als op de dagen zelf: publieksbegeleiders, medewerkers catering, op- en afbouwers en uiteraard acteurs! Uiteraard zijn we ook op zoek naar een aantal setjes ‘Jozef, Maria en Jezus’. Dus ben je net bevallen van een mooi jongetje of meisje? Geef je op!

Meld je aan!

Meld je aan door te mailen naar vrijwilligers@kerstinhetjulianapark of ga voor meer informatie naar onze website: www.kerstinhetjulianapark.nl of onze Facebookpagina: www.facebook.com/kerstinhetjulianapark.