Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

Kerst in het Julianapark 2017 zoekt acteurs en vrijwilligers

Home »  Geen categorie »  Kerst in het Julianapark 2017 zoekt acteurs en vrijwilligers

Kerst in het Julianapark 2017 zoekt acteurs en vrijwilligers

3 oktober, 2017

De voorbereidingen voor de vierde editie zijn begonnen! Het is inmiddels een mooie traditie. Dus ook in 2017 kon Kerst in het Julianapark niet uitblijven! Op zaterdag 16 en zondag 17 december wordt het Julianapark omgetoverd tot een prachtig openlucht theater. Speciaal voor deze auditie hebben de schrijvers Zuilenaren geïnterviewd over kerst. Het belooft een avond vol mooie verhalen te worden, waarbij uiteraard het kindje Jezus niet zal ontbreken.

De voorbereidingen zijn inmiddels begonnen en de werving van de bijna 200 vrijwilligers is in volle gang. Vrijwilligers voor en achter de schermen, zowel in de voorbereiding als op de dagen zelf: publieksbegeleiders, medewerkers catering, op- en afbouwers en uiteraard acteurs!

Audities acteurs

Op woensdag 11 en donderdag 12 oktober vinden de audities voor de acteurs plaats. Ervaring is niet nodig, enthousiasme en zin om mensen uit je wijk te leren kennen wel!
Je geeft je op voor een van de twee avonden:

– Woensdag 11 oktober, 20.00-22.00u (19.30 inloop) ZIMIHC Theater Zuilen, Prinses Christinalaan 1. – Donderdag 12 oktober, 20.00-22.00u (19.30 inloop) Buurthuis Zuilen, Sint-Ludgerusstraat 251

Baby Jezus

Uiteraard zijn we ook op zoek naar een aantal setjes ‘Jozef, Maria en Jezus’. Dus ben je net bevallen van een mooi jongetje of meisje? Geef je op!

Meld je aan!

Meld je aan door te mailen naar info@kerstinhetjulianapark of ga voor meer informatie naar onze website: www.kerstinhetjulianapark.nl. Kerst in het Julianapark is een initiatief van en wordt gedragen door bewoners uit Zuilen en omstreken.