Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

Ga jij mee struikroven?

Home »  Geen categorie »  Ga jij mee struikroven?

Ga jij mee struikroven?

12 september, 2022

OMLOOP – Kun jij nieuwe planten gebruiken voor jouw tuin? Kom dan op zaterdag 1 oktober tussen 10 en 14 uur struikroven in de tuinen van het sloop/nieuwbouwgebied van de woningen aan De Omloop (3 – 83) en Anton Geesinkstraat (deelgebied 4).

Mitros start in 2023 met de bouw van sociale huurwoningen aan De Omloop (3 – 83) (deelgebied 4). De huidige verouderde woningen worden najaar 2022 gesloopt en vervangen door energiezuinige en comfortabele woningen. In de tuinen staan nu nog mooie planten die een tweede leven in jouw tuin verdienen! Het Struikroverscollectief organiseert daarom samen met Mitros en BAM Wonen een Struikrooftocht voor de bewoners in de omliggende deelgebieden.

Zo werkt Struikroven

Samen met ervaren Struikrovers ga jij op zoek naar planten die een tweede leven verdienen. Die zet je daarna meteen in je eigen tuin. Een leuke, leerzame activiteit voor jong en oud, waar je ook nog gratis planten aan overhoudt!

Woon je in één van de deelgebieden bij de Omloop en doe je mee?

Mail naar Britt via britt.louter@struikroven.nl en meld je/jullie aan!
Je hebt geen groene vingers nodig, er is hulp! Neem tuinhandschoenen, een spade en kruiwagen mee als je die hebt. Er zijn er ook enkelen te leen.

Praktische info

Voor wie: Bewoners Ondiep, rondom bouwblok 4; Wanneer: Zaterdag 1 oktober, 2022; Tijd: 10:00 – 14:00 uur; Verzamelen: Vinkertlaan 9; Kosten: Helemaal gratis! Meer info: Kijk op www.struikroven.nl Aanmelden: britt.louter@struikroven.nl