Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

De Buurtcamping zoekt versterking

Home »  Geen categorie »  De Buurtcamping zoekt versterking

De Buurtcamping zoekt versterking

18 januari, 2023

[ingezonden oproep]

Organiseer samen met je buren De Buurtcamping Noordse Park 2023! Houd jij van organiseren, mensen samenbrengen en kamperen? Heb je zin in een nieuwe uitdaging waarbij je je buren beter leert kennen? Meld je dan aan als campingbeheerder!

Nieuwsgierig? Lees dan verder!

We zijn op zoek naar enthousiaste bewoners die als campingbeheerders hun kwaliteiten willen inzetten om De Buurtcamping Noordse Park 2023 mogelijk te maken. In een team werk je samen toe naar een weekend vol cultuur, sport, muziek, ontmoeting en natuurlijk kamperen!

Wie zoeken we?

Als campingbeheerder sta je midden in het Buurtcamping netwerk. We zoeken mensen die zelfstandig en flexibel kunnen werken. Binnen het team van minimaal twee beheerders maken jullie een plan en verdelen jullie de taken op basis van kwaliteiten en interesses.

Jullie zoeken netwerken op in de wijk, werven vrijwilligers en zijn het aanspreekpunt voor alle lokale samenwerkingspartners: van bewoners tot ondernemers en andere professionals uit jouw buurt. Voor de campingbeheerders is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

Netwerk.

Het regionale team staat klaar voor al je vragen en zij bieden de ondersteuning die nodig is om dit feestelijke evenement te kunnen realiseren. Daarnaast hebben we regelmatig camping raden waarin alle beheerders bij elkaar komen om ideeën te delen en zorgen samen op te lossen.

Je hebt alle ruimte om datgene te doen waar je goed in bent, maar ook juist om iets nieuws te leren en je eigen te maken. We kijken graag met je mee wat het beste past!

Kennismaking

We trappen af in februari 2023 en werken samen toe naar De Buurtcamping op 7  t/m 9 juli 2023. Je mag rekening houden met ongeveer 4 uur per week in de periode van januari t/m april. Daarna zullen de uren oplopen tot zo’n 6/8 uur per week, afhankelijk van je planning en grootte van je team.

Neem contact op met regiobeheerder Flip: flip@debuurtcamping.nl voor aanmelding en vragen of kijk voor meer informatie en de uitgebreide vacature op onze website: https://debuurtcamping.nl/stad/utrecht/. Meer weten? Er worden twee informatieavonden georganiseerd in januari, op donderdag 19 januari (https://fb.me/e/31qEptiTz) en woensdag 1 februari (https://fb.me/e/42WjY4PBs).