Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

Chatten en Appen met de gemeente voor ondernemers

Home »  Geen categorie »  Chatten en Appen met de gemeente voor ondernemers

Chatten en Appen met de gemeente voor ondernemers

5 oktober, 2018

Ondernemers kunnen nu ook vragen stellen aan de gemeente via Whatsapp of een livechat op de website. Het Whatsapp-nummer voor ondernemers is: 06 – 22 09 84 78. De gemeente Utrecht wil hiermee ondernemers beter van dienst zijn en het makkelijker maken om contact op te nemen.

Chatten met de gemeente

Naast de nieuwe, snelle bereikbaarheid via Whatsapp, is er nu ook een live chatfunctie in het leven geroepen. Dus voor ondernemers die graag live willen chatten met de gemeente, is er op de website www.utrecht.nl/ondernemen ook een chatfunctie toegevoegd.

Bellen met de gemeente

Ondernemers die toch liever willen bellen kunnen via 14 030 in het keuzemenu contact opnemen door te kiezen voor ‘ondernemers’. Op deze manier komen zij sneller in contact met het Klantcontactcentrum en via hen met de juiste afdeling.

Dit nieuwe aanbod in de dienstverlening aan ondernemers, test de gemeente een half jaar om te zien of het in de behoeft voorziet.

Slim Melden Utrecht App

Wist u dat we nu ook een App hebben waarmee u snel een melding kunt doen van iets wat kapot, vies of onveilig is?  Slim Melden Utrecht kunt u downloaden in de Google Play Store of via de App store.

Heeft u nog meer ideeën om de dienstverlening te verbeteren. Laat het de gemeente Utrecht weten via Whatsapp, chat, e-mail of telefoon of deel uw verhaal via datkanbeter@utrecht.nl.