Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

KlimaatKermis toont simpele bespaarmogelijkheden op De Plantage

Home »  Geen categorie »  KlimaatKermis toont simpele bespaarmogelijkheden op De Plantage

KlimaatKermis toont simpele bespaarmogelijkheden op De Plantage

13 februari, 2023

Besparen op je torenhoge energierekening, klimaatverandering te lijf gaan, je huis minder tochtig maken. Om lekker in ons stadsie te blijven wonen, is actie nodig. Maar van dit soort vraagstukken, worden we allemaal soms wel een beetje moedeloos. Want waar begin je? En wat kun je doen als je hier geen geld voor hebt? Kom naar de KlimaatKermis. Woensdag 15 maart staan ze op de markt op De Plantage.

Op de KlimaatKermis kunnen Utrechters gratis energiebesparende producten winnen: denk aan LEDlapmpen, radiatorfolie of een douchetimer. Onze Kermisbazen vertellen je vervolgens graag meer over je nieuwste aanwinst, hoe je deze kunt gebruiken en over wat je nog meer kunt doen om te besparen op je energierekening.

De KlimaatKermis staat het hele jaar door op verschillende plekken in Utrecht en is er speciaal voor alle Utrechters die met simpele manieren hun energierekening willen verlagen. Die de eerste stapjes willen zetten naar een duurzamere woning. Oók juist als je in een huurhuis woont, of weinig geld te besteden hebt. De KlimaatKermis is een ludiek initiatief, o.a. gesponsord door de gemeente Utrecht.