Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

Expeditie De Straatweg 2023: werelds de zomer in

Home »  Geen categorie »  Expeditie De Straatweg 2023: werelds de zomer in

Expeditie De Straatweg 2023: werelds de zomer in

15 juni, 2023

‘Summer Vibes’ voelen en wereldse smaken proeven, op 25 juni kan het weer tijdens Expreditie dDe Straatweg. Wandel in je eigen tempo naar verschillende horeca gelegenheden aan de Straatweg, verzamel stempels en win een rijkgevulde smaaktas voor zomers genieten thuis.

Kies een hapje voor max € 5,- per hapje (pp), laat een stempeltje zetten en wandel verder. Kinderen kunnen genieten van een gratis portie poffertjes, popcorn of een suikerspin. En heb je minimaal 4 stempels? Lever dan je kaart in bij de kraam van ondernemersvereniging #ASW030 en maak kans op de gevulde smaaktas.

Even een beetje extra bewegen tijdens de route? Neem deel aan de “silent disco”, leuk voor jong en oud. Op de Plantage lekker struinen bij de kleedjesmarkt voor kinderen, of bij de kramen van bewoners, maatschappelijke partners en natuurlijk de ondernemers van de Amsterdamsestraatweg. Lekker neerstrijken op het terras, genieten van diverse podiumacts onder het genot van een alcoholvrije cocktail of een heerlijk streekbiertje van de tap. Tip! Op het plein kan je een proeverijtje doen en een stempeltje halen voor de smaakroute! Voor de kinderen zijn er diverse spellen te doen en natuurlijk een leuke prijs te scoren.

Vanaf 12 juni kun je al een beetje rondneuzen op de Amsterdamsestraatweg en zien welke horeca meedoet aan de smaakroute en vast de routekaart ophalen. Let onderweg goed op want hoeveel strandballen van #ASW030 tel jij in de etalages? Vul het formulier op de website in en maak ook kans op zo’n te gekke smaaktas. Volledig programma en tijden ASW030.nl

Terugblik 2022

Beeldmateriaal #ASW030 | fem fotoshop