Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

Lou voor Lijf: minifestival voor lichaam en geest

Home »  Geen categorie »  Lou voor Lijf: minifestival voor lichaam en geest

Lou voor Lijf: minifestival voor lichaam en geest

29 maart, 2019

Op 13 april organiseren welzijnsondernemers van Lou Oudenoord voor de tweede keer een proefdag voor lichaam en geest. Dit minifestival is een ontmoetingsplek voor iedereen die geïnteresseerd is in welzijn, geluk en gezondheid en hier meer over wil leren. Met een ticket heb je toegang tot lezingen, workshops en persoonlijke sessies. 

Ervaar rust tijdens een Chinese theeceremonie van een theesommelier, of ontdek je talenten en kwaliteiten in een individuele aurareading van De Energiewasserette. Kies een edelsteen die je bij jou past in een edelsteensessie. 

Laat de spanningen uit je lijf en je hoofd kneden met een voetreflexmassage. Visualiseer je dromen in een meditatie en maak een visionboard. Leer over verbindend ouderschap en hoe je daarmee meer plezier en energie krijgt in huis. Droom weg bij het audiovisuele ligconcert van experimenteel muziekduo Interbellum. 

Ontdek wat voor jou goed werkt in de proeftuin van Lou voor Lijf. Zaterdag 13 april van 12.00 tot 17.00. 

Lou voor Lijf, zaterdag 13 april, Lou Oudenoord, Oudenoord 330, 12:00 – 17:00 uur. Kaarten zijn € 18,50 (early bird tot 1 april) of € 25 (VVK en deur). Kijk voor het volledige programma en tickets op  https://lououdenoord.nl/agenda/lou-voor-lijf/