Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

Kerst vier je samen in het Julianapark

Home »  Geen categorie »  Kerst vier je samen in het Julianapark

Kerst vier je samen in het Julianapark

28 november, 2016

Op zaterdag 17 en zondag 18 december 2016 wordt het Julianapark omgetoverd tot een bijzonder
openluchttheater. Na twee succesvolle edities zijn bewoners uit Zuilen in grote getale ook dit jaar
weer aan de slag gegaan om een prachtig kerstverhaal neer te zetten. De kaartverkoop voor Kerst in het Julianapark start op 27 november 2016.

Loop mee met de herders en ga 2016 jaar terug in de tijd. Natuurlijk zie je Maria, Jozef, de wijzen en de engelen, maar je leert ook nieuwe personages kennen! Aan het einde van de wandeling kan je genieten van een muzikaal programma op het grote veld, waarin lokaal talent ten gehore gebracht wordt. De organisatie voorziet je hierbij van een kleine warme versnapering.

Kerst in het Julianapark; een wandeling voor groot en klein, jong en oud en toegankelijk voor
iedereen. Een evenement georganiseerd door en voor bewoners uit Zuilen en omstreken in samenwerking met Stichting Zuilen en Vecht. Voor de toegangskaarten vragen we een vrijwillige bijdrage van € 2,00. Bezoekers bepalen na de voorstelling zelf óf en hoeveel ze willen bijdragen. Op deze manier blijft het evenement toegankelijk voor elke portemonnee.

Toegangskaarten kunnen vanaf 27 november worden gereserveerd op de website www.kerstinhetjulianapark.nl. Bewoners uit Zuilen die niet in de gelegenheid zijn om kaarten online te reserveren, kunnen op 26 november tussen 14.00 en 16.00 uur terecht in Buurthuis Zuilen, St. Ludgerusstraat 251.