Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

Feest op de Plantage!

Home »  Geen categorie »  Feest op de Plantage!

Feest op de Plantage!

14 november, 2023

Op zaterdag 25 november kun jij je buren beter leren kennen tijdens een gezellige avond op de Plantage. Op initiatief van bewoners kun je tussen 17:0 en 22:00 uur genieten van livemuziek van onder meer Martin van Doorn, Rock&Roll en DJ Kane. De entree is gratis.

Dit bewoners-idee is gekomen vanuit de Buurtagenda van Ondiep/2eDaalsebuurt en draagt bij aan het thema ‘Elkaar leren kennen en helpen’. Deze avond is dus een mooie kans om je buurtgenoten beter te leren kennen en om te genieten van een gezellig avondje uit. 

Naast leuke muziek wordt er gezorgd voor lekker eten en drinken.  Denk daar bij aan Churro’s, warme erwtensoep, een buitentap voor drankjes en warme koffie/thee en chocolademelk. Dit wordt verkocht door verschillende ondernemers van de Plantage en de Straatweg. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd. Kortom: een gezellig avondje uit samen met buurtgenoten. Om 17.00u wordt de avond feestelijk afgetrapt door een mystery guest. De avond wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Utrecht, Dock, Woonin en Jou! Jongerenwerk imn Utrecht en is een initiatief van bewoners.