Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

Samen sparen werkt!

Home »  Geen categorie »  Samen sparen werkt!

Samen sparen werkt!

5 september, 2023

Kom je ook sparen bij de spaarkring? De Buurtkerk in Pijlsweerd start op maandag 18 september 2023 een nieuwe spaarkring. Op maandag 11 september 2023 organiseert zij een informatiebijeenkomst hiervoor om 19.30 uur in de Buurtkerk op de 2e Daalsedijk 2b. Je mag je ook gewoon aanmelden voor de start op maandag 18 september.

Meedoen aan een spaarkring is gratis en iedereen kan meedoen. Een spaarkring is een vaste groep volwassenen die samen spaart. Ieder lid spaart voor een eigen spaardoel. De groep komt wekelijks of om de week bij elkaar. Wat heb je aan een spaarkring?

  • Je leert nieuwe mensen kennen
  • Steuntje in de rug om te sparen
  • Gezelligheid en inspiratie
  • Delen van tips, trucs en ervaringen
  • Grip op je geldzaken

Ook in Zuilen en Overvecht starten spaarkringen in dit najaar. Meer weten? Kom naar een van deze informatiebijeenkomsten over de spaarkringen: Dinsdag 19 september, 19.30 uur, in Buurthuis de Beatrix, Prinses Beatrixlaan 2 (Zuilen). Donderdag 21 september, 19.30 uur, in Buurthuis de Boog, Gambiadreef 60 (Overvecht)

Fijn als je je opgeeft bij Ineke Damen met de locatie van jouw keuze: E-mail: i.damen@cash2grow.nl, bellen of appen mag ook: 06 43669275 Of kom gewoon. Je mag ook iemand meenemen.

Kijk op de website van Cash2grow voor meer informatie: lid – Cash2Grow

PS, jullie kunnen mij ook herkennen van mijn werk als adviseur gezondheid van Volksgezondheid/Het lopend vuurtje.